miercuri, 31 august 2011

Power Rangers Mystic Force - E26

Power Rangers Mystic Force - E26
Power Rangers- Forta Mistica este un serial american ce face parte din franciza Power Rangers. Acest serial a debutat in mod oficial in data de 20 februarie 2006 pe Jetix si este singurul in care rangerii apar cu pelerine.
Cu 20 de ani in urma intr-o dimensiune magica, paralela cu lumea noastra, a avut loc o lupta condusa de puterile raului impotriva fortelor binelui. O armata de creaturi monstruoase condusa de un luptator numit Morticon a pornit in ideea de a cucerii lumea magica si cea a oamenilor insa pentru asta trebuiau sa invinga o armata de vrajitori puternici. Nu au reusit insa si au fost inchisi in lumea subterana pana cand intr-o zi in orasul Briarwood a avut loc un cutremur ce a rupt sigiliul lumii subterante. Atunci acestia au iesit din nou pe pamant cu gandul de a-l invada.
Vrajitoarea Udonna a cautat luptatorii de legenda, 5 adolescenti care urmau sa devina luptatorii Power Rangersi, sa lupte alaturi de ea pentru a salva planeta de puterile raului.
Urmariti episoadele complete alea acestei serii pe blog. Enjoy!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Poţi urmarii postarile aparute pe acest blog doar abonandu-te la rubrica "Urmăriţi prin e-mail". Daca va placut acest material lasati un comentariu aici.