marți, 16 august 2011

Tweety and Sylvester - Snow Business

Tweety, canarul este un personaj de desene animate creat de Warner Brothers Looney Tunes și Merrie Melodies ce a debutat în 1942 în A Tale of Two Kitties regizat de Bob Clampett.
In acest episod Tweety si Sylvester raman izolati in casa lor de la munte. Bunica realizeaza ca i-a lasat pe cei doi fara provizii si face tot posibilul sa ajunga cat mai repede acasa. La cabana cele doua personaje cauta disperati mancare peste tot si realizeaza ca nu au decat provizii cu seminte pentru Tweety. De aici incep incercarile lu Sylvester de a-l pacali pe Tweety si sa il manance. In acelasi timp cu Sylvester mai cauta mancare si un soricel care gaseste ca pisica ar fi cea mai buna varianta de hrana pentru el. Intr-un final apare si bunica cu proviziile insa cand desfac pachetul constata ca ea a adus tot seminte pentru tweety si spre disperarea lui Sylvester acesta se vede nevoit sa se hraneasca cu ele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Poţi urmarii postarile aparute pe acest blog doar abonandu-te la rubrica "Urmăriţi prin e-mail". Daca va placut acest material lasati un comentariu aici.