luni, 24 octombrie 2011

Termeni si conditii

- Siteul nostru este absolut legal si contine doar linkuri catre alte site-uri de pe internetrapidshare.com, megaupload.com, megashare(s), peteava.ro si altele...). Noi nu gazduim sau uplodam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt aspect ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.
- V
ă rugăm să reţineţi că aceste fişiere sunt puse la dispoziţie în mod gratuit, aceste pagini fiind destinate doar pentru uz personal şi nu pentru utilizarea comercială.
- Blogul deseneanimatepentrucopii.blogspot.com nu gazduieste nici un fisier aflat pe acest blog! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet.


- Acest site este conceput doar pentru a permite utilizatorilor de calculatoare personale sa gaseasca cu usurinta continut media ce circula liber pe Internet.


- Deseneanimatepentrucopii.blogspot.com nu are nici un control asupra, nu este responsabil pentru, si nu face nici o reprezentare de garantie si declina orice responsabilitate cu privire la continutul furnizat de catre link-urile indexate. Deseneanimatepentrucopii.blogspot.com nu poate fi tras la raspundere de materialele transmise,  atat timp cat acesta nu este detinatorul de drept a acestora.


- Deseneanimatepentrucopii.blogspot.com nu are nici o obligatie fata de utilizatorii acestui site, in cazul pierderii de date, sau al alterarii informatiilor transmise prin intermediul site-ului. Continuarea utilizarii serviciilor oferite de acest site se face pe propria raspundere, iar deseneanimatepentrucopii.blogspot.com nu are nici o obligatie fata de utilizatori.


- Drepturile asupra continutului si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti detinatorul unui material prezentat pe acest blog si doriti sa-l adaugati / corectati / eliminati de pe deseneanimatepentrucopii.blogspot.com va rugam sa ne contactati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Poţi urmarii postarile aparute pe acest blog doar abonandu-te la rubrica "Urmăriţi prin e-mail". Daca va placut acest material lasati un comentariu aici.