miercuri, 30 noiembrie 2011

Castiga un tricou personalizat oferit de LeTrico.ro

E luna decembrie, e luna cadourilor iar pe blogul nostru luna concursurilor!
Blogul nostru lanseaza o mare provocare pentru vizitatorii sai in perioada 1 decembrie -  30 decembrie 2011.

1.  Ce trebuie sa faci pentru a participa??
1.1 Posteaza in perioada 1 – 30 decembrie eun status care face referire la www.deseneanimatepentrucopii.blogspot.com
1.2 Postareapoate fi facuta in oricare zi din perioada maisus mentionata.
1.3 Se premiaza postarile care aduna cel mai mare numar de “Imi place!”/ “Like-uri”, “Comentarii”/”Comment-uri” si “Distribuiri”/ “Share”.
1.4 Pentru inscriere, pe data de 30 decembrie, trimiteti un “print screen” al paginii dvs. de Facebook din care reiese numarul exact de “Imi place!”/ “Like-uri”, “Comentarii”/”Comment-uri” si “Distribuiri”/ “Share”, prin e-mail la adresa: deseneanimatecopii@yahoo.com
 
2.  Reguli de participare:
2.1 Pentru a putea intra in competitie, o postare trebuie saaiba minim 20 de “Imi place!”/ “Like-uri”, 7 “Comentarii”/”Comment-uri”si 1 “Distribuiri”/ “Share”.
2.2 Se accepta inscrierea maimultor postari dar fiecare dintre acestea va participa separate – nu se vor cumula numarul de “Imi place!”/ “Like-uri”, “Comentarii”/”Comment-uri” sau “Distribuiri”/ “Share”.
2.3 Postarile trebuie sa faca referire la www.deseneanimatepentrucopii.blogspot.com pot include link-uri catre site-ul  (www.deseneanimatepentrucopii.blogspot.com) .
 
3.  Desemnareacastigatorilor
3.1 Castigatorul va fi desemnat tinandu-se cont de elementele precizate la punctul1.3.
3.2 Pentru fiecare persoana inscrisa se va face un total de puncte din numarul de “Imi place!”/ “Like-uri” + numarul de “Comentarii”/”Comment-uri” + numarul de “Distribuiri”/ “Share” .
3.4 Daca vor exista mai multi inscrisi cu acelasi total, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti
3.4 Persoana cu cel mai mare total de puncteva fi declarata castigatoarea.
3.5. Castigatorul vor fi anuntat prin postarea print scrinului pe siteul  deseneanimatepentrucopii.blogspot.com
 
4.   Primirea premiilor
4.1 Castigatorul concursului va primii un tricou personalizat oferit de  sponsorul nostru www.letrico.ro
4.2 Cine sunt sponsorii nostrii si cum se autodescriu!
Tricourile noastre sunt inspirate din realitatea actuală în mare parte. Se vor găsi persoane să spună. Multe sunt luate de pe net!  si chiar vor fi de pe net. Cu totii ne-am uitat la niste imagini pe net si poate ne-am fi dorit să le avem pe un tricou sau sub altă formă. Facem tricouri pe care le-am purta noi însine. Si da, suntem comerciali, cu totii suntem.  Ceea ce producem noi nu sunt tricouri personalizate ci tricouri imprimate (desi facem si personalizate dacă esti mai hipster de fel). Diferenta este că nu vei deveni unic ci vei putea să te exprimi si vei fi inteles de cei ca tine si probabil să devii mai atrăgător/atrăgătoare în ochii lor, iar noi negăm orice responsabilitate pentru fortele de atractie rezultate si a eventualilor nou născuti aparuti la 9 luni după prima comandă.
Cine e Pierre? Pierre este mascota noastră si responsabil cu PR. Al nostru este mai "animat". El e popândău (nu este castor! si nu a lucrat la Colgate, cum au unii impresia falsă). Pierre e jumătate francez născut în România.  Îi plac vinurile fine, castravetii si rozătoarele cu fundul mare.
Dacă nu te-am lămurit în vreo privintă poti să citesti pagina cu întrebări incomode sau să ne contactezi. Mai suntem si pe messenger din când în când si chiar răspundem la offline-uri. Pentru mai multe detalii www.letrico.ro
Concursurile noastre sunt promovate pe Konkurs.ro - portal de concursuri si promotii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Poţi urmarii postarile aparute pe acest blog doar abonandu-te la rubrica "Urmăriţi prin e-mail". Daca va placut acest material lasati un comentariu aici.